Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering toko

indonesische catering tokoBent u op zoek naar een Indonesisch catering toko, dan bent u bij Caterindo aan het juiste adres. Wij bieden overheerlijke Indonesische gerechten, hapjes en drankjes voor al uw feestjes en partijen. Al ons eten wordt met de grootste passie en zorg bereidt. Neemt u op uw gemak eens een kijkje op onze menupagina om te zien wat we allemaal voor u kunnen bereiden!

 

De Indonesische keuken, gevarieerd en smaakvol

De Indonesische keuken heeft Nederlandse, Chinese, Indiase en Arabische invloeden. Indonesië bestaat uit tienduizenden eilandjes. Ieder eilandje heeft weer haar eigen gerechten, die met bepaalde kruiden worden bereidt. De gerechten op het ene eiland zijn pittiger dan op het andere, en op andere eilanden wordt juist weer de voorkeur gegeven aan een zoetere smaak. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de Indonesische keuken erg gevarieerd is.

 

Ook voor vegetariërs

Wie denkt dat de Indonesische toko alleen voor vleeseters is heeft het mis. De Indonesische keuken leent zich uitstekend voor vegetarische gerechten. Caterindo biedt bijvoorbeeld heerlijke gerechten met tempé, een soort sojakoek. Tempé is oorspronkelijk afkomstig uit Java. Het wordt gemaakt door sojabonen te weken en te koken en ze vervolgens te mengen met een specifieke schimmel. Tempé is niet alleen smaakvol en veelzijdig, maar bevat ook heel veel vitaminen en mineralen, is vetarm en volledig cholesterolvrij. Hartstikke gezond dus! Daarnaast hebben we ook smaakvolle gerechten met tofu en uiteraard een brede keuze aan groentegerechten. Kortom, ook vegetariërs komen aan hun trekken bij onze Indonesisch catering toko!

 

Bestellen bij onze Indonesisch catering toko

Organiseert u een feest, bedrijfsborrel of verjaardag? Heeft u catering nodig voor een bruiloft, evenement of jubileum? Wij helpen u graag! Op onze offerte pagina kunt u heel eenvoudig online een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Maar u mag ons natuurlijk ook altijd even een belletje geven! Onze crew staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u specifieke wensen of wilt u graag zelf een menu samenstellen? Ook dat is geen enkel probleem bij onze Indonesisch catering toko.