Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.


Indische catering Haarlem

foto5Feestje of partijtje in Haarlem? Verwen uw vrienden en familie én uzelf! Laat Caterindo de catering verzorgen en trakteer uw gasten op heerlijke Indische maaltijden.

Zonder te hoeven zwoegen in de keuken. Snel, makkelijk én betaalbaar - maar vooral: de allerlekkerste Indische catering in Haarlem!

Voor ieder wat wils!

foto4Heeft u een bijzondere gelegenheid die u in Haarlem wil vieren? Caterindo in Haarlem verzorgt de catering en serveert uw gasten het beste Indische eten in Haarlem.

Stel ons vooraf op de hoogte van uw wensen en wij zullen er alles aan doen deze uit te laten komen. Alles kan!

Ervaren Indische catering bedrijf in Haarlem

Indische catering Haarlem is een bedrijf dat veel ervaring heeft met het verzorgen van diverse Indonesische caterings. Indische catering Haarlem heeft al meer dan tien jaar ervaring met het bereiden en verzorgen van caterings. Doordat Indische catering Haarlem al zo ervaren is weten zij precies wat zij moeten doen om de Indische catering te laten slagen. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van de meest verse ingrediënten, maar speelt klantvriendelijkheid ook een grote rol. Daarnaast vindt Indische catering Haarlem het niet alleen belangrijk dat uw feest goed verloopt, maar vindt Indische catering Haarlem het ook belangrijk dat uw gasten smakelijk zullen eten.

Indische catering Haarlem bezorgd op uw locatie

Bent u woonachtig in de omgeving van Haarlem en wilt u graag een Indische catering? Dan bent u bij Indische catering Haarlem aan het juiste adres, wij verzorgen namelijk onze caterings op verschillende locaties. Buiten dat Indische catering Haarlem haar service aanbiedt in Haarlem biedt Indische catering Haarlem ook aan in Heemstede, Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Wassenaar, Rotterdam en op nog veel meer locaties. Bevindt u zich op een andere locatie, en wilt u toch een catering bestellen bij Indische catering Haarlem dan kunt u gerust contact met ons opnemen. De telefoonnummer van Indische catering Haarlem is te vinden onder de button contact, u kunt dagelijks contact opnemen om meer informatie op te vragen over Indische catering Haarlem.