Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch catering Rotterdam

Heeft u iets te vieren? Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. En daarvoor bent u bij Caterindo Indonesisch catering Rotterdam aan het juiste adres! Ons Indonesisch catering bedrijf Rotterdam is de ideale partner bij het organiseren van allerlei evenementen. Of het nu gaat om verjaardagsfeestjes, personeelsborrels, jubilea, bruiloften of zakendiners, wij bereiden met liefde het eten. Dat geeft u weer de gelegenheid om u op andere zaken te richten. Of nog beter, om lekker ontspannen te genieten van het feest!

 

Zorgeloos genieten van Indonesisch catering Rotterdam

Het organiseren van een etentje, feestje of ander evenement kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen. Wanneer u de catering uitbesteedt aan Indonesisch catering Rotterdam hoeft u zich echter nergens druk over te maken. Wij leveren het eten op het gewenste tijdstip bij u af. Onze medewerkers staan voor u klaar om u en uw gasten op uw wenken te bedienen, van begin tot eind. Ook om de afwas hoeft u zich niet druk te maken – dat regelen wij wel! Met Indonesisch catering Rotterdam kunt u zorgeloos genieten. En zeg nu zelf, dat heeft u toch verdiend?

 

Indonesisch catering RotterdamUitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Bij Indonesisch catering Rotterdam hechten we zeer veel waarde aan de kwaliteit van het eten dat we u serveren. We werken daarom alleen met verse ingrediënten en kruiden. Hierdoor komt de smaak van het eten nog beter tot zijn recht! Alle gerechten worden met veel liefde en zorg bereid en dat zullen uw gasten zeker kunnen proeven.

Wanneer u kiest voor ons Indonesisch catering bedrijf Rotterdam, dan bent u niet alleen verzekerd van overheerlijke Indonesische gerechten, maar ook van de beste prijs! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit diverse menu’s in verschillende prijsklassen. U kunt dus zelf bepalen hoeveel u wilt uitgeven. Kortom, wilt u een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs, dan zit u goed bij Indonesisch catering Rotterdam!

 

Voorproefje?

Wellicht wilt u eerst een voorproefje, voordat u met ons in zee gaat. In dat geval raden wij u aan om bij een van onze toko’s langs te komen. We beschikken over diverse toko’s op verschillende locaties. Hier kunt u Indonesisch eten afhalen en op uw gemak de authentieke sfeer van Indonesië proeven. U zult niet teleurgesteld worden!